17.9 C
Esbjerg
23. juli 2024
Image default
Lifestyle

10 Stereotyper!

10 Stereotyper i trænings centret

Top Photo by Victor Freitas on Unsplash

10 Stereotyper!, Størstedelen har oplevet det på et tidspunkt. Man ser en skør, sjov eller lettere akavet person i sit lokale træningscenter, som man bare ikke kan lade være med at grine lidt af. Uanset størrelsen på dit træningscenter er der garanti for, at du vil støde ind i en af de 10 stereotyper. Vi har lavet en samlet liste over dem her:

1.Stønneren/brøleren

Vi har alle prøvet det før. Man kommer ind i centeret, sætter skiver på stangen i squat-racket og pludseligt hører man King Kong ham selv stå i det modsatte hjørne af centeret og curle sine 14 kgs håndvægte, som om han prøvede at løfte Storebæltsbroen. Brølene og dyre-stønnene får folk i centeret til at kigge forvirret og akavet på hinanden. Så skru lidt ned for charmen.

PS. ingen af dem er selvfølgelig dig? 😉

2.Den døve

Du har garanteret også kigget mærkeligt på vedkommende – ham eller hende med de store høretelefoner, som har fået drejet volume-knappen helt op på max. Det er også fint nok, at du gerne vil sprænge dine egne trommehinder, men vi behøver ikke vide, at du hører ”Hit me baby one more time” med Britney Spears, når du bænkpresser 200 kg.

3.Catwalkeren

Når du nu alligevel er kommet for at træne, så klæd dig på til det. Prøv at træne i træningssko og træningstøj. Der er ikke nogen grund til at tro, at du skal til at gå catwalk til modeugen. Hvis du er en pige, så brug ikke make up’en som en krigsmaling. Du er ikke udstationeret i Irak, men udstationeret til at tage ned og squatte.

 

4.Svineren

Vi kender alle situationen, hvor vi skal til at lave en øvelse, f.eks. squat og stangen er mere tilstoppet med store skiver, end et toilet ved en jysk motorvejs-rasteplads. Husk nu at rydde op efter dig selv, når du er færdig med en øvelse. Der er ingen som gider at træne i et center, som ligner et minefelt fordi at du har kastet rundt med alle håndvægtene.

5.Ego Løfteren

Selvfølgelig skal du træne tungt, men du skal ikke træne så tungt, at du ikke kan udføre en ordentlig gentagelse, men kun en masse halve. Brug hovedet når du træner – du træner for at opbygge muskelmasse, tabe dig IKKE for at styrke dit ego. Hvis du skal styrke dit ego, kan du gå på Tinder 😉

6.Træn i træningssko

Brug sko når du træner og gerne træningssko. Det er dum idé at træne i sokker, sandaler osv. Udover at være uhygeinisk og lidt nasty – så er det nok ikke så rart at tabe en 20 kgs vægt nedover din H2O sandal fra 1999. Det er også træls overfor de andre som skal kigge på dine hul-slidte sokker, eller badesandaler.

7.Lovbryderen

Der er en gammel uskreven regel: Don’t curl in the squatrack. Squatracket er til at squatte, dødløfte e.l. i. Mange øvelser kan udføres her, på nær biceps-curls! Grunden til at du ikke skal curle i squatracket er, at der er mange andre steder, hvor du kan træne denne øvelse – men der er ikke andre måder at træne eksempelvis squat eller dødløft. Derfor skal du under ingen omstændigheder træne biceps i squatracket. Hvis du skal træne biceps, så stil dig hen i hjørnet med en stang og leg Arnold dér.

8. Sludrehovedet

Vi kender det alle sammen! Der er ikke noget mere irriterende end folk, der kommer og afbryder din træning, hvis det bare er for at sludre. Når først personen så har fået øjenkontakt med dig, efter intens at have forsøgt de sidste 5½ minutter, kommer over og knevrer omkring deres vægttab på 325g over den sidste måned, så er dommedag nær. Lige meget hvor meget du prøver at vise med dit kropssprog, at tiden bare ikke er til at sludre nu, så siver budskabet ikke ind hos vedkommende – som ellers er i fuld gang med at fortælle sin mening omkring gårdsdagens afsnit af “De unge mødre” eller “Top Gear” – SÅ LA DA VÆR!

 

9. “Ejeren”

De fleste af os har sikkert stiftet bekendtskab med vedkommende før – ham eller hende der bruger alle maskinerne i centeret på samme tid. Vedkommende, der kommer hen mod dig med det stiveste falkeblik, fordi du har taget hans/hendes squatstang, for den bruger han altså til at squatte med i et MONSTER-set sammen med Biceps-curls og et fejesving.

10. Tidsfordriveren

Det er fair nok, at du skal bruge et par sekunder til at finde den rette sang at træne til! Men du skal ikke til at finde aftenens menu, finde matches på Tinder OG samtidig spærre en maskine eller et sæt håndvægte. Der er andre end dig i centeret, og sandsynligvis også en der skal bruge den maskine/håndvægte du bruger. Derfor skal du ikke bruge tiden på at stalke lækre piger eller snapchatte et selfie af de sidste intense 20 minutter. Det må du vente med at gøre til du er hjemme.

 

 

 

DEN STØRSTE FEJL, DU KAN GØRE I LIVET, ER AT VÆRE EVIG ANGST FOR AT LAVE EN

– Elbert Hubbard

 

Related posts

Fleksjob strammere end fængsel?

John Grandt

Håndtere dårlig ledelse?

John Grandt

God og dårlig ledelse

John Grandt

Leave a Comment

BIKES.GRANDTS.COM