17.5 C
Esbjerg
24. juli 2024
Image default
Editor's PicksServices

Kvit & Frit Hjælp!

Kvit & Frit Hjælp!

Det er en livslov, at når en dør stænger for os, åbner der sig en anden i stedet. Tragiken består deri, at man kikker efter den lukkede dør og ikke agter den åbne

– André Gide (1869-1951)

 

Tjek om dit ønskede domæne er ledigt – Er det ledigt så registrer det her simply.com/domains

Kvit  & Frit

Kvit & Frit Hjælp!. Er du fleksjobber og vil du gerne lave dit eget personlige jobsite som du kan henvise arbejdsgiver, kommunen med flere til. Ja så hjælper jeg dig gerne med at skabe et site du kan komme i gang for under 1000.00 Kr. inklusive et domæne (dk) hvis du bruger simply.com – Løber du ind i problemer er du altid velkommen til at kontakte mig kvit & frit.

 

Photo by NEW DATA SERVICES on Unsplash

Kvit  & Frit

Du skal faktisk kun bruge 3 steps for lave en hjemmeside

Der findes rigtig mange måder, hvorpå du kan lave din egen hjemmeside, hvilket du sikkert også for længst selv har opdaget, men den måde jeg anbefaler at lave din egen hjemmeside på følger 3 simple steps, som angivet herunder.

  1. Køb domæne og webhotel, jeg anbefaler at du bruger Simply.com (Denne side er også hostet der) eller danske nordicway.
  2. Installer et CMS med et par klik (jeg ville anbefale WordPress) den er nem at starte op med for en nybegynder
  3. Opsæt tema, menuer og sider

Der findes så mange ressourcer online omkring det at starte en hjemmeside så du burde ret hurtigt komme i gang. Jeg har dog indsat en video fra YouTube herunder der viser en meget informativ video om hvordan du gør fra www.simply.com Det er 1´click installation af et ordinært WordPress site, men så er du dog i gang med at lave et site. Jeg anbefaler ligeledes at anskaffe et theme fra themeforest.net her får du et noget mere tilpasset theme, hvis du har tålmodigheden til at sætte dig ind i WordPress. Du er også altid velkommen til at sende mig en mail på jobs@nospam-grandts.com hvis du løber ind i et problem.

 

Related posts

Conspiracy to act like humans

John Grandt

Download Resume, Profil

John Grandt

Born & Raised

John Grandt

Leave a Comment

BIKES.GRANDTS.COM