17.5 C
Esbjerg
24. juli 2024
Image default
Editor's PicksThe Abouts

Mission & Vision

Indholdsfortegnelse

Mission

 

Min mission er overordnet blot at brande mig selv personligt. Måske derved også skabe interesse fra en eventuel arbejdsgiver der er frisk på at få en fleksjobber ansat på 15 timer i ugen. Hjemmesiden er et mix af blog og andre artikler, samt ikke mindst mit online Resumer. Du kan downloade mit Resumer, CV med videre fra denne side

 
 

Vision

 
Min vision er at lave design som er anderledes og ikke mindst æstetisk. Samtidig skal det udtrykke de tanker og ideer som jeg har omkring at brande mig selv de services jeg leverer eller hvad det nu måtte være jeg ønsker at min nye hjemmeside skal udtrykke.

 

 
 

Ved at anvende den seneste teknologi inden for web design kan jeg ligeledes være med til at hjælpe dig godt på vej til at sikre din hjemmeside lever op til dit brand. Du skal derfor vælge et CSM System hvor du kan opdatere i Real Time, mens du skriver. Her er WordPress et rigtigt godt valg som CMS. Du bør anvende et professionelt theme som overholder WordPress Codex Standarder, hermed sikrer du at dit theme overholder alle krav ved nye opdateringer af WordPress CMS. Jeg anbefaler at du finder dit WordPress tema på Themeforest.Net her er udvalget størst og du er sikret af Themeforest.Net’s ejere for at temaet er tjekket helt igennem.

 

Webmaster & Ejer

 

 

 

Everyone rises to their level of incompetence.“The Peter Principle” American teacher and writer (1919 – 1988)

Laurence J. Peter

» I en organisation forfremmes enhver op til sit inkompetence niveau. «

 

 

 

 

Related posts

Kvit & Frit Hjælp!

John Grandt

Conspiracy to act like humans

John Grandt

Download Resume, Profil

John Grandt

Leave a Comment

BIKES.GRANDTS.COM