17.5 C
Esbjerg
24. juli 2024
Image default
DesignThe Abouts

Design by John Grandt

Indholdsfortegnelse

Design by John Grandt

 

 

Lidt omkring design og mig selv. Jeg er IKKE en virksomhed, trods det jeg anvender navnet og mine sider og domæner under “brandet” Grandts Media – Mine sider er personlige, men på et tidspunkt ville jeg gerne øge publikums besøg derfor valgte jeg navnet Grandts Media som brand for domænet www.grandts.com og dermed alle subdomæner ligeledes, blot for at der ikke skal opstå misforståelser. Du er velkommen til at henvende dig omkring design, så vil jeg gerne henvise til dygtige mennesker der er “næsten” så gode til at lave sites som jeg selv ynder og tror jeg er.

 

Mission

 

Min mission er at lave æstetisk design, der fungerer, og samtidig forhåbentligt er nyskabende og ikke mindst æstetisk at se på for mine brugere. En bedre brugeroplevelse opnås ved at navigationen  er ganske let at gå til. Og samtidig kan du som bruger at finde den vare eller tjenesteydelse, der bliver tilbudt. Det betyder, at du  er nødt til at overveje, hvad og hvor du ønsker at placere din(e) produkter – eventulle services. Og ikke mindst, hvordan man fremstiller dem på dine sider. Det er min mission, at du får det bedste ud af min hjemmeside www.grandts.com uden at kompromittere kvaliteten af ​​mine sider. Tænk altid responsivt design ind i dine sider.

 

Vision

 

Min vision er at lave design som er anderledes og ikke mindst æstetisk. Samtidig skal det udtrykke de tanker og ideer som jeg har omkring at brande mit såkaldte produkt (Grandts.Media), service eller hvad det nu måtte være jeg ønsker at min nye hjemmeside skal udtrykke. F. eks er denne side baseret på at fremvise design i mange afskygninger. Ved at anvende den seneste teknologi inden for web design er jeg ligeledes med til at hjælpe dig godt på vej til at sikre at min hjemmeside lever op til det brand jeg ligesom ønsker, Grandts er ganske vist ikke en virksomhed, men en privat hobby baseret hjemmeside for folk der kan lide at se på design.
 

Er du virksomhed?. Så bør du derfor vælge et CSM System hvor du kan opdatere i Real Time, mens du skriver. Her er WordPress et rigtigt godt valg som CMS. Du bør anvende et professionelt theme som overholder WordPress Codex Standarder, hermed sikrer du at dit theme overholder alle krav ved nye opdateringer af WordPress CMS. Jeg anbefaler at du finder dit WordPress tema på Themeforest.Net her er udvalget størst og du er sikret af Themeforest.Net’s ejere for at temaet er tjekket helt igennem.

 

 

God fornøjelse med at starte dit eget projekt.

 

 

Webmaster og ejer af blandt andet www.johngrandt.dkwww.grandts.com

 

 

 

 

Everyone rises to their level of incompetence.“The Peter Principle” American teacher and writer (1919 – 1988)

Laurence J. Peter

 

 

» I en organisation forfremmes enhver op til sit inkompetence niveau. «

 

Related posts

Design is thinking made visual

John Grandt

Metorite Day

John Grandt

Sureal Freedom?

John Grandt

Leave a Comment

BIKES.GRANDTS.COM