17.5 C
Esbjerg
24. juli 2024
Image default
DesignHtml5 Video ProjekterVideo Intro

Metorite Day

Metorite Day

 

Metorite Day. Landingssiden indeholder bare lidt af det jeg arbejder med som kreativ artist med design af websider, videoer med mere. Og giver et godt indblik i de sider jeg har lavet igennem tiden. Media & streaming er blevet en naturlig ting på nettet for at følge med den hastigt voksende teknologi inden for online design, laver jeg som en naturlig del også en del der indgår i denne kategori.

Eksperimentalt Adobe After Effects design som er noget speciel, er baseret på AAE CS, samt html5. Disse projekter er crossbrowser venlige og NON Flash sites flash er ikke længere tilgængelig fra december 2020.. . Som meget andet af de ideer jeg roder rundt med er det grafisk kunst, set ud fra min optik. Det kan være svært at se meningen i det, hvilket er gjort helt overlagt.

 

Igen er dette et html5 projekt med anderledes opbygning, selve filen indeholder og anvender en mp4 file. Det gør at denne også er crossbrowser venlig. Den er brugt som intro video, for herefter at have et link nederst på siden til højre på siden der videresender brugeren til en anden side. F. eks til denne hoved side sådan er den i alle tilfælde tænkt som.

 

Metorite Day Break

 

 

 

Teknologier anvendt i projektet

 

 

 

 

 

Related posts

This is My Life

John Grandt

Time of Change

John Grandt

Design is thinking made visual

John Grandt

Leave a Comment

BIKES.GRANDTS.COM