17.5 C
Esbjerg
24. juli 2024
Image default
About SiderneThe Abouts

About John Grandt

Indholdsfortegnelse

About John

 

Mit navn er John Grandt og jeg er ejer af dette domæne. Jeg i mange år arbejdet med IT, marketing, design og udvikling af hjemmesider, applikationer, video & generelt Media i bredeste forstand. Udover det er jeg vel som folk er flest. Jeg jobber til daglig som IT Supporter hos A/S Gasturbineservices.com med 1’level Support som hoved opgave.

 

Et job som jeg har sætter stor pris på. Og som har givet mange muligheder for nye oplevelser og teknisk indsigt. A/S Gasturbineservices.com -jeg har ligeledes været hos A/S J. Lauritzen’s Eftf.  i 7+ år. PS: Jeg har hele tiden været er ansat i et Fleksjob, hos begge virksomheder, så virksomhederne yder  & lever op til et socialt ansvar også.

 
 
 
 

Den største fejl, du kan gøre i livet, er at være evig angst for at lave en

- Elbert Hubbard
 
 

Bosiddende

 

Jeg er bosiddene i Esbjerg, Danmarks 5 største by, tæt ved Vesterhavet. Jeg er utrolig glad for både min by og dette at bo ved Vesterhavet, den frihed der ligger i at kunne gå tur ved stranden er vel nok det bedste ved vores natur. Vi har vadehavet lige uden for døren og den er desuden en del af Unescos verdensarv, whats not to like! Så jeg føler mig ekstremt privilegeret som menneske. For mig er jagten på lykke IKKE en jagt på den højeste løn, eller de fleste penge. Familie, venner, bekendte og job (og i den rækkefølge) er de vigtigste ingredienser i min jagt på det flygtige ord som lykke jo er.. Carpe Diem

 


 

Ansættelse som

Udover ovenstående har jeg før dette været ansat som Webmaster/IT Administrator i en Dansk/Svensk virksomhed som baserer sin virksomhed på Elspil, nemlig Laubjerg Vinsch. Og naturligvis arbejdet meget med mine egne private domæner & mine gratis Support sider til WordPress. Disse kommer op igen i nogle af de nye projekter der er i støbeskeen for 2019. Det er generelt sådan at jeg igennem 2018 har forsøgt at lave Support artikler relateret til WordPress, disse forsøger jeg at få samlet på artikler.grandts.com så det udgør en helhed.  Det vil udgøre min backbone for support til WordPress på siderne. Hvis du har lyst til at vide mere omkring mig som person er du meget velkommen til at besøge mit lidt mere personligt prægede websted, www.job2you.dk som er det ældste domæne jeg ejer, fra 2003. Eller alternativt se på mit sidst anvendte flexjob site  job4me.dk

 

Top Photo Courtesy of John Grandt

 

Everyone rises to their level of incompetence.“The Peter Principle” American teacher and writer (1919 – 1988)

Laurence J. Peter

Related posts

Version 2.0 2024

John Grandt

Google Analytics Now Illegal in Austria

John Grandt

Terms of Services

John Grandt

Leave a Comment

BIKES.GRANDTS.COM