17.5 C
Esbjerg
24. juli 2024
Image default
DesignHtml5

Black & White Landing

Black & White Landing | HTML5

Black & White Landing. Alternativ Front fra 2014 var tænkt som landings side da jeg gik i gang med “Life Is Digital” konceptet for mit domæne som siden har skiftet fra Version 7.0 til nu være helt oppe på Version 7.3.6 Med stor fokus på anderledes design i blandt andet WordPress, HTML5, jQuery og ikke mindst Adobe After Effects projekt sider med anderledes design og et approach til mere interessant showcases af hjemmesider.

 

Landingssiden indeholder bare lidt af det jeg arbejder med som kreativ artist med design af websider, videoer med mere. Og giver et godt indblik i de sider jeg har lavet igennem tiden. Media & streaming er blevet en naturlig ting på nettet for at følge med den hastigt voksende teknologi inden for online design, laver jeg som en naturlig del også en del der indgår i denne kategori.

. …har du en ide? som du syntes du vil dele med mig så endelig  send den til mig:

 

The Black & White HTML5

 

 

Teknologier anvendt i projektet

 

 

 

CSS3
12.5%
jQuery
12.5%
PHP
10%
Photoshop
15%
HTML5
50%

 

 

 

 

Related posts

Design is thinking made visual

John Grandt

Metorite Day

John Grandt

Sureal Freedom?

John Grandt

Leave a Comment

BIKES.GRANDTS.COM