17.5 C
Esbjerg
24. juli 2024
Image default
Html5 Video ProjekterVideo Intro

Time of Change

Time of Change | Adobe After Effects

 

Time iof Change en Adobe After Effects intro video tag et trip med denne intro med virkelig great music i denne Adobe After Effects video, sound effects af John Grandt. Introen er entrance side til et Adobe After Effects Projekt kaldet “Time of Change”. Meget inovativt og ret cool syntes jeg om end selve videoen er personlig. De effekter og musikken bag videoen er et kig værd for alle med interesse i AAE.

 

Introen er lavet i januar 2021 og opdateret i 2022. Med henblik på at personliggøre mit domæne på en så god måde som muligt uden at jeg af den grund mister besøgende ved at gøre mit domæne “for” personligt til at være uinteressant for andre. Om ikke andet kan det inspirere dig til at lave et projekt af samme karakter som denne video som “ja” er ret personlig med fotos fra 15 år siden og frem til i dag.

 

 

. …har du en ide? send den til mig:

 

Media er også en del af det at være online, med den hurtige udvikling der sker med internettet er det væsentligt også at kunne skille sig ud fra mængden! En af metoderne til at brande sig selv anderledes kunne være en video intro. Dette projekt er kun et enkelt eksempel se flere her på siderne…

 

Time of Change

 

Turn on your speakers! If you want a better Media experience,
then both Sound & Music are one of the important elements that are
included in my Adobe After Effects projects.

 

 

 

Teknologier anvendt i projektet

 

 

 

CSS3
12.5%
jQuery
12.5%
Photoshop
15%
MP4
10%
HTML5
40%

 

Related posts

This is My Life

John Grandt

Metorite Day

John Grandt

Sureal Freedom?

John Grandt

Leave a Comment

BIKES.GRANDTS.COM