17.5 C
Esbjerg
24. juli 2024
Image default
About SiderneDesignDesign Works

Design is thinking made visual

Design is thinking made visual

 

Top Photo by Ralph (Ravi) Kayden
 

Mission

Design is thinking made visual. Min mission er at lave æstetisk design, der fungerer, og samtidig er nyskabende og ikke mindst æstetisk at se på for dine brugere. En bedre brugeroplevelse opnås ved at navigationen er ganske let at gå til. Og samtidig kan du som bruger at finde den vare eller tjenesteydelse, der bliver tilbudt. Det betyder, at du som virksomhed nødt til at overveje, hvad og hvor du ønsker at placere dine produkter. Og ikke mindst, hvordan man fremstiller dem på dine sider. Det er min mission, at du får det bedste ud af din hjemmeside uden at kompromittere kvaliteten af ​​dine sider. Tænk altid responsiv design ind i dine sider.

Vision

Min vision er at lave design som er anderledes og ikke mindst æstetisk. Samtidig skal det udtrykke de tanker og ideer som du har omkring at brande dit produkt, service eller hvad det nu måtte være du ønsker at din nye hjemmeside skal udtrykke.

 

Teknologi

Ved at anvende den seneste teknologi inden for web design kan jeg ligeledes være med til at hjælpe dig godt på vej til at sikre din hjemmeside lever op til dit brand. Du skal derfor vælge et CSM System hvor du kan opdatere i Real Time, mens du skriver. Her er WordPress et rigtigt godt valg som CMS. Du bør anvende et professionelt theme som overholder WordPress Codex Standarder, hermed sikrer du at dit theme overholder alle krav ved nye opdateringer af WordPress CMS. Jeg anbefaler at du finder dit WordPress tema på Themeforest.Net her er udvalget størst og du er sikret af Themeforest.Net ejere for at temaet er tjekket helt igennem.

 

Webmaster & Ejer

 

The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched – they must be felt with the heart.

Helen Keller

About Photography

 

 

Taking an image, freezing a moment, reveals how rich reality truly is. John Grandt

Related posts

Version 2.0 2024

John Grandt

Google Analytics Now Illegal in Austria

John Grandt

Terms of Services

John Grandt

Leave a Comment

BIKES.GRANDTS.COM