15.7 C
Esbjerg
13. juli 2024
Image default
ArbejdsgiverDownloadEditor's PicksFeatured

Download Resume, Profil

Download Resume, Profil

Download Resume, Profil. Download mit resume, profil og andre dokumenter her på denne side. Du må meget gerne dele mit CV eller hele hjemmeside, eller blot denne side med arbejdsgivere du måske ved har et ledigt job på f. eks 15 timer. Måske er der ikke brug for en fuldtids, deltids medarbejder. Hent de nyeste PDF filer fra www.johngrandt.dk/download-resume-profil/

Men brug for en medarbejder på 15 timer, eller mindre. Alt kunne have interesse hvis det ikke er fysisk belastende og et job hvor man skal stå eller gå alt for meget. Læs desuden meget mere om hvem jeg er via dette link Om John Grandt 

Du bør naturligvis ligeledes hvis du er arbejdsgiver tjekke min side om jobhistorik ud. Her kan du se hvad jeg generelt har lavet gennem de sidste 12-15 år. Jeg er ikke fastlåst som IT Supporter, det kan være andre jobs som kunne give både dig som arbejdsgiver og mig som fleksjobber et godt samarbejde.

 

CV John Grandt

 

Resume John Grandt

 

Photo by Markus Winkler on Unsplash

 

Magazine John Grandt

 

Diplomer/Eksamen John Grandt

 

Step Up John Grandt

 

 

Related posts

AMP & johngrandt.dk

John Grandt

5 Fakta om Fleksjobbere du ikke vidste?

John Grandt

John Grandt Job historie

John Grandt

Leave a Comment

BIKES.GRANDTS.COM