13.5 C
Esbjerg
16. juni 2024
Image default
ArbejdsgiverJobs

5 Fakta om Fleksjobbere du ikke vidste?

5 Fakta om Fleksjobbere du ikke vidste?

Top Photo Courtesey of Daniel Cheung unsplash.com

 

1.  5 fakta du ikke vidste om fleksjobbere? Fleksjobberne er mennesker, der har været uheldige at blive ramt af noget, der har nedsat deres arbejdsevne. Som arbejdsgiver kan du altså forvente at møde en kandidat som er som “næsten” alle andre, hvis du indbyder en fleksjobber til jobsamtale.

2. Fleksjobberne er fleksible ansatte, der på deltid, kan hjælpe med at opfylde din virksomheds store eller små behov. Fleksjobberne kan varetage alle mulige jobfunktioner, da fleksjobbere har lige så forskellige kompetencer som resten af arbejdsstyrken.

3. Fleksjobberne er oplagt til at løse opgaver der ikke skal løses af en fuldtidsmedarbejder, eller
som ikke kan bære en fuldtidsstilling, eller til opgaver som du normalt udliciterer, køber på timebasis eller bruger freelancer til.

4. Fleksjobberne ansættes på samme vilkår som alle andre medarbejdere. Eneste forskel er, at jobcenteret skal med på råd (rundbordssamtale efter aftale), inden kontrakten indgås, idet jobcenteret skal tage stilling til, om den fleksjobvisiterede kan bestride jobbet, også i forhold til eventuelle skånehensyn.

5. Fleksjobberne er blevet godkendt af jobcentret til fleksjob.

Det vidste du måske godt, men har ikke tænkt over at ansætte en i et fleksjob. Så hvorfor ikke prøve det af. Din bundlinje bliver bestemt ikke ringere ved at ansætte en medarbejder i fleksjob.

 

 

DEN STØRSTE FEJL, DU KAN GØRE I LIVET, ER AT VÆRE EVIG ANGST FOR AT LAVE EN

– Elbert Hubbard

CV John Grandt

 

Related posts

John Grandt Job historie

John Grandt

Virksomheder med plads til fleksjobber

John Grandt

Conspiracy to act like humans

John Grandt

Skriv en kommentar

BIKES.GRANDTS.COM