17.5 C
Esbjerg
24. juli 2024
Image default
ArtiklerEditor's PicksJobJobs

Conspiracy to act like humans

Conspiracy to act like a human

 

Conspiracy to act like humans, Virksomheder som tager socialt ansvar giver sig selv et godt omdømme. Og det kan blive en konkurrencefordel i en fremtid med mangel på arbejdskraft. Det handler om at gøre det til et naturligt fænomen, at man tager ansvar for de der besidder en eller anden form for handicap i samfundet.Jeg er selv ramt af et dårligt hjerte men det gør jo ikke at jeg ikke kan udføre visse former for ikke fysiske jobs.

 

The Kingdom of heaven is not a place but a state of mind.

John Burroughs

 

Udfordring

En væsentlig udfordring i de kommende år bliver mangel på arbejdskraft og en prognose, som Dansk Erhverv offentliggjorde i juli, viser, at ni ud af 11 sydjyske kommuner kommer til at mangle kvalificeret arbejdskraft i 2020. Derfor bør virksomheder overveje alternative veje til at rekruttere medarbejdere, og det kan fx være at tage imod mennesker, som ellers ikke står forrest i ledighedskøen.

 

 

En vej til loyale medarbejdere

Virksomhederne er nødt til at se sig om efter nye måder at finde medarbejdere, og det kan fx være gennem rekruttering af mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. Opkvalificering kan man desuden få hjælp til hos de fleste kommuner, her vil man gerne investere i f. eks fleksjobbere som trænger til opkvalificering med dette og rette træning, kan fleksjobbere blive til gode og meget loyale medarbejdere,” som jeg selv syntes jeg er.

 

Loyalitet & Fleksjobber

 

Jeg kan med sindsro i sindet sige at jeg har gjort hvad jeg kunne hvad angår loyalitet i forhold til mine tidligere virksomheder, det kan jeg så vælge enten at tage som en udfordring og forsøge at skaffe et nyt job (hviket jeg også lykkedes med). Eller vælge at være bitter og sur, jeg vælger det første, nemlig et forsøg på at finde et nyt fleksjob. Det er ikke nemt men på den anden side set er der heller ikke nogen der har sagt det skulle være det.

 

 

Ikke fravalgt

 

Jeg ser dog ikke mig selv på forhånd valgt fra, grundet både alder og dette at have et handicap med i bagagen.  Jeg syntes stadig jeg kan byde ind med noget positivt til den rette virksomhed. Fakta er også at jeg ikke er opsagt fordi jeg er umulig! Men at CEO vil en anden vej med IT og kundeservice, hvilket jeg da i den grad er taknemmelig for. Dog for mig personligt enn rigtig trist udvikling og desværre også  Jeg vil understrege at jeg har haft næsten 4 år som har været rigtig gode år i virksomheden.

 

 

Good design is obvious, great design is transperant.

 

 

 

Related posts

Version 2.0 2024

John Grandt

Google Analytics Now Illegal in Austria

John Grandt

AMP & johngrandt.dk

John Grandt

Leave a Comment

BIKES.GRANDTS.COM