17.5 C
Esbjerg
24. juli 2024
Image default
ArtiklerEditor's Picks

Helt Sort?

Er WordPress helt sort for dig?

 

Helt Sort?. Så undlad at blive frustreret og kig nogle af mine artikler igennem, måske er der her noget der kan afhjælpe dit problem. WordPress er både simpelt men kan også være en rigtig “pain in the ass besværligt CMS”,  et simpelt site er utroligt nem at sætte op. Det er derfor WordPress er blevet så populært, men der er en bagside WordPress= herefter blot benævnt WP har udviklet sig fra simpel blog platform for masserne til et full blown CMS system. Se mere her på denne side

CMS

Når man snakker popularitet så må man sige WP virkelig inden for de sidste 6 år et steget til vilde højder. Med over 1.3 billioner downloads af systemet  har det overhalet et af de andre store systemer nemlig Joomla! CMS systemet. ca. 810 Mill.  websites bruger i dag WordPress.

Top Photo by Alexander Shatov on Unsplash 

Render totalt fra Joomla!

Og det siger ikke så lidt da Joomla! har været markedsførende inden for cms systemer i en hel del år. Med WP er du godt kørende hvis du vel og mærke ved noget om html, jQuery, CSS og ikke mindst plugins. Som jeg startede med at skrive er WP simpelt at sætte op i en basis version, problemerne opstår først når man virkelig vil opnå noget æstetisk eller innovativt man muligvis har set på en anden hjemmeside (måske hos konkurrenten?)

WP godt blive en “pain in the ass besværligt CMS” for det er de færreste almindelige forretnings drivende der aner noget om CSS, html med videre og så er WP pludselig ikke længere et såkaldt simpelt cms system. Det er her kompleksiteten skinner igennem, men samtidig også det der gør det værd at satse på WP som system. Mit råd skal være at skal du bruge mere end blot basis versionen og et eller to plugins, så vælg en designer, et bureau eller en der har arbejdet med systemet i mange år som jeg selv har. Du kan ikke undgå problemer hvis du ikke har en vis form for special viden om selve WP. Har du spørgsmål til WP systemet er du velkommen til at anvende min kontakt formular.

 

Related posts

Version 2.0 2024

John Grandt

Google Analytics Now Illegal in Austria

John Grandt

AMP & johngrandt.dk

John Grandt

Leave a Comment

BIKES.GRANDTS.COM