17.5 C
Esbjerg
24. juli 2024
Image default
About SiderneArtiklerBlog

KISS Keep it simple

KISS Keep it simple

Top Photo by Markus Spiske on Unsplash

 

Nu har jeg taget beslutningen

 

Jeg har ikke længere tiden til at vedligeholde mellem 10 – 12 domæner, derfor vil jeg fokusere på de vigtigste bikes.grandts.com –  mit Jobsite & Online ansøgning – www.job4me.dk  mit site om pårørende til hjerneskader – www.hjerneskadet.com – samt mit hoved domæne som du er på lige nu www.grandts.com

Derfor kører jeg KISS

KISS= Keep it simple. Jeg elsker design, ord, fotos, animation med Adobe After Effects og så videre, men vedligehold af mange domæner føler jeg dræner mig for ideer og kunstneriske input. Min hverdag er rigeligt fyldt op med opgaver derfor er det ikke længere muligt for mig at køre med 180 i timen med design også. Det betyder at jeg må fokusere på de to vigtigste domæner og lade de andre lidt sejle, for så at opdatere ved lejlighed når tiden er til det.

Domænet og tip

Du vil på mit domæne finde demo sider som har navigation der fører til “døde links” det beklager jeg, men når der rykkes meget rundt og opdateres med nyt design, minimum 2-3 gange om året vil der unægtelig være links der ikke længere er aktive. Så venligst bemærk det er er problem du kan støde ind i ved at besøge disse demoer. Demoerne er der som inspiration og portefølje af de media designs som jeg beskæftiger mig med. Og er at betragte som en kilde til inspiration for de der også har et behov for eventuelt at få en ny hjemmeside.
 

Good design is obvious, Great design is transparent

 
 

…Send mig feedback:

Jeg håber du kan hente inspiration fra bare nogle få af mine demoer her på www.grandts.com til at starte dit eget projekt. Selv  om der er links i de diverse demosider der ikke er aktive længere giver demoerne dog et ganske godt indtryk af både navigation og layout som du kan kigge på sammen sætningen af og dermed overveje at lave dit eget websted ud fra. Jeg vil anbefale dig at finde et pro Theme på Themeforest.net dermed har du et godt udgangspunkt for et godt stabilt site.

 

John Grandt. 2008 – 2022

Related posts

Version 2.0 2024

John Grandt

Google Analytics Now Illegal in Austria

John Grandt

AMP & johngrandt.dk

John Grandt

Leave a Comment

BIKES.GRANDTS.COM