Work are in progress!

Intet er så sjovt for mig som at lave nyt, statisk er ikke noget som man kan have med en hjemmeside som man gerne vil se få besøgende. Vil du gerne have folket kigger på det du laver er du nødt til for det første at komme men noget nyt, i hvert fald mindst en gang hver anden måned at opdatere hjemmesiden.

Denne er nu oppe på Version 1.0 siden 2022 – Med det nye layout som er lagt for dagen håber jeg at de der genbesøger www.johngrandt.dk kan se der sker noget med jævne mellemrum. Når tiden er til det forsøger jeg at opdatere siderne så den er aktuel nok til et genbesøg.

Så glæd dig jeg har også samlet lidt design work ud af mit work portfolio i alle dens afskygninger her på disse sider, er det en succes så vil jeg forøge dette. Men vi får se, så du har noget at kigge på og lade dig inspirere af, men det er så kaldt work in progress så det kommer løbende op..

 

In three words I can sum up everything I’ve learned about life: it goes on.” Robert Frost

 

NO COMPUTERS WERE HARMED IN PRODUCING THIS SITE, THEREFORE, EACH PAGE IS UNIQUE AND HAS ITS OWN PERSONALITY AND IDIOSYNCRASIES. THE PAGES WERE PULLED BY HAND AND HAVE DIFFERENT INKS, FINISHES AND FEELS. THE SURFACE OF EACH PAGE VARIES WITH THE NATURE AND REACTIONS OF THE VARIOUS VISITORS. THIS PROCESS AND WAY OF MAKING ART IS 100% INTENTIONAL. PLEASE KEEP THIS IN MIND WHEN BROWSING A PAGE.