They Made Use of Me Again

BRUG MIG!

They MadeUse of Me Again

 

 

John

John Grandt

Om John Grandt

They MadeUse of Me Again. Mit navn er John Grandt og jeg er ejer af dette domæne. Jeg i mange år arbejdet med IT, marketing, design og udvikling af hjemmesider, applikationer, video & generelt Media i bredeste forstand. Udover det er jeg vel som folk er flest. Jeg jobber som IT Supporter hos A/S Gasturbineservices.com med 1’level Support som hoved opgave – Et job som jeg sætter utroligt meget pris på. Og som giver mig muligheden for nye oplevelser og teknisk indsigt hver eneste dag. I dag har jeg netop underskrevet en ny kontrakt  med A/S Gasturbineservices.com med (Kontrakt udløber nu den ? 20xx.) Jeg er virkelig glad for at de har valgt at beholde mig. Samtidig ser jeg frem til at samarbejde med vores kommende Proces og Udviklings Chef.

 

 

Andre Jobs

Jeg har ligeledes været hos A/S J. Lauritzen’s Eftf.  i 7+ år. PS: Jeg har hidtil de sidste mange år været ansat i et Fleksjob, så virksomhederne har ydet et socialt ansvar også.

Jeg har indtil nu jobbet som almindelig IT & SharePoint/Supporter, Help Desk medarbejder. Alt hvad der har vedrørt brugere, PC, Server operationer, oprettelse af brugere i Office 365 etc etc..er hvad jeg beskæftiger mig med, samt diverse Ad Hoc projekter i samarbejde med resten af IT afd.

 

Det kan jeg også!

Jeg er ikke kun interesseret i job der har IT som funktionsområde. der kan være mange andre ting jeg kan bidrage med hvis din virksomhed kan se meningen med eventuelle opgaver som burde udfyldes, men dårligt nok kan nås af andre medarbejdere. Ja så er jeg da parat til at tilbyde blandt andet disse herunder som ikke er fyldestgørende men blot et udpluk. Efter august 2023 vil jeg igen kunne tilbyde mig selv på arbejdsmarkedet som fleksjobber!

 

 1. Lave mad til jeres medarbejdere
 2. Sætte kaffe over, organisere indkøb, Varekørsel “Kørekort B dog”
 3. Lettere rengøring (desværre ikke fysisk hårdt rengøring)
 4. Lave virksomhedens Hjemmesider i f. eks WordPress CMS
 5. Involvere mig i SoMe (sociale medier) Twitter, Facebook, LinkedIN, Instagram
 6. Lave Magasiner, Kataloger i Adobe InDesign
 7. Lave hjemmesider, webshops
 8. Arbejde Med Adobe Photoshop
 9. Tage telefonen og føre en “sober og venlig dialog” med jeres kunder / klienter om jeres produkter, services
 10. Arbejde med jobs der involverer salg under en eller anden form (ikke canvas)
 11. Forbrugerundersøgelse, Surveys, andet der har med klienter/ kunder at gøre
 12. Og generelt en helt masse andre ting, så længe det ikke er fysisk hårdt

Jeg er skarp på Webdesign mest i WordPress CMS Systemet, Kan bruge Adobe InDesign, Photoshop med flere. Se desuden mit personlige hoved domæne www.grandts.com og tjek mit design Portfolio, download dokumenter CV, Resume, Fleksjob Magazine.

 

Top Photo by Yoav Hornung on Unsplash

CV John Grandt

Kontakt mig på mail  – info@grandts.com jobs@grandts.com

eller john.grandt@hotmail.com

Eller anvend min kontakt formular her på siderne.

Du er også velkommen til at ringe til mig på 5056 8881